marți, 8 ianuarie 2013

Externalizarea serviciilor de Printing si IT

      Externalizarea de servicii este cea mai potrivita solutie pentru orice companie sau administratii publice. Daca, pentru inceput au fost externalizate servicii de curatenie, paza si transport de ce nu si externalizarea serviciilor de Printing si IT. Externalizarea ofera calitate la un pret redus in acest moment in care fiecare companie incearca sa faca reducere de cheltuieli. Externalizarea de servicii aduce schimbari majore in organizarea echipei IT din cadrul unei companii acoperind lipsa de resurse tehnice si creste calitatea serviciilor oferite.
      Un factor decisiv in luarea deciziilor de externalizare se refera la posibilitatea controlului foarte eficient asupra calitatii serviciilor prin stabilirea unor acorduri asupra nivelului de furnizare de serviii. Un alt avantaj il constituie plata efectiva pentru serviciul prestat (regim part-time sau perioada limitata de timp) comparativ cu plata serviciilor unei persoane cu norma intreaga care nu poate asigura 100% nevoile companiei pe acest segment.
      Posibilitatea distribuirii resurselor umane catre activitati de baza precum si cresterea flexibilitatii la o gama larga de servicii externalizate ce duce la reducerea cheltuielilor de investitii si concentrarea resurselor catre alte investitii.
      Externalizarea serviciilor IT cuprinde o gama larga de servicii precum asigurarea de servicii de hosting si comunicatii de date, asigurarea de echipamente noi si inchiriate, administrarea servere si statii de lucru, servicii implemantare proiecte, precum si servicii de instruire utilizare echipamente. Externalizarea de servicii de Printing asigura necesarul de consumabile originale si compatibile, refilarea tonerelor, precum si service de imprimanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu