vineri, 18 ianuarie 2013

Soluţii de imprimare Lexmark de pe dispozitive mobile

     "Simplu. Comod. Securizat." afirma cei de la Lexmark. Vom inceraca sa facem o analiza pe baza celor trei cuvinte afirmate deoarece exista numeroase modalitati de imprimare de la un dispozitiv mobil (telefon, tableta, laptop) dar nu si o solutie unica pentru toate, de aceea Lexmark ofera o gama de solutii prin care organizatiile si firmele pot beneficia de o productivitate in crestere bazata pe o piata a dispozitivelor mobile in plina dezvoltare fara a face rabat in compromisuri de securitate si la un cost cat mai mic.
  •      De ce Simplu?. Aplicatia Lexmark de imprimare de pe dispozitive mobile se poate descarca gratuit si permite imprimarea directă de la imprimantele Lexmark care fac parte din reteaua unei organizatii.
  •      De ce Comod? . Lexmark se straduieste sa ofere solutii si servicii care economisesc bani, timp si care se integrează fara probleme in mediul actual al companiei dvs.
  •      Securizat?. Nevoia de strategii eficiente si de solutii puternice pentru managementul riscurilor sa inpus pe o astfel de piata in plina expansiune. Lexmark includ caracteristicii precum : jurnale de audit, update de firmware pe baza unei semnaturi digitale, administrarea de la distanta pe baza de certificate digitale, accesul securizat in retea pe baza unor filtre.
Soluţii de imprimare Lexmark de pe dispozitive mobile prezinta numeroase modalitati de implementare a imprimării de pe dispozitive mobile, dar nu si o solutie unica potrivita pentru toate.
   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu