luni, 14 ianuarie 2013

Epson - Expression premium Series

     Aducem in discutie gama de imprimante compacte cu jet de cerneala - "Expression Premium Series" - lansate de Epson special gandita pentru familiile care vor sa printeze acasa direct de pe telefonul mobil sau tableta.
     Aceasta gama de imprimante ofera imprimare la distanta cu ajutorul tehnologiei Epson Connect (Epson iPrint, Epson Email print, Remote Print Driver si Scan-to-Cloud), servicii ce faciliteaza orice persoana care detine un telefon inteligent sau o tableta sa printeze de oriunde, trimitand direct la adresa de email (unica) a imprimantei.
    Tehnologia Scan-to-Cloud le permite utilizatorilor sa stocheze si sa partajeze documente scanate direct in serviciile Cloud si sa le trimita la orice adresa de email sau orice imprimanta compatibila cu Epson Conect.
    Un alt aspect al echipamentului il reprezinta conectivitatea Wi-Fi Direct, permitand ca imprimanta sa se conecteze direct la dispozitive Wi-Fi fara sa fie necesar un router wireless ca punct de acces.
    Aceste imprimante sunt compatibile cu serviciile Google Cloud Print si Apple AirPrint.
    Calitatea imprimarii este asigurata de Epson cu cerneala Claria Premium oferind durabilitate a textului, fotografii lucioase si nuante profunde de negru si culori vibrante cu detalii precise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu