miercuri, 9 ianuarie 2013

Epson SureColor 50610 o tentatie spre inalta calitate.

      Epson SureColor 50610 isi revendica prestigiul de imprimanta ultrarapida si este conceputa pentru a asigura un randament ridicat privind raport pret / calitate,  venind in sprijinul producatorilor de tipografii si semnalistica prin marirea volumului de productie pentru formatele late.
      Epson SureColor 50610 foloseste doua capete de listare, utilizand simultan două seturi de cerneala CMYK (sau CMYK + alb pentru modelul cu 5 culori) ce asigura o viteza de peste 51 m2/ora. Finistarea rapida este asigurata de acest echipament de mare viteza care sa raspunda unei calitati inalte este asigurata de un uscator integrat.
     Epson SureColor 50610 este un echipament care are posibilitatea de a reda cu cea mai mare finete orice nuanta din grafica sau orice culoare speciala pe care un client o doreste. Aceasta calitate este asigurata de cerneala Epson UltraChrome GS2 cu propritatea de a fi inodora si fara continut de nichel avand un inpact redus asupra mediului inconjurator si totodata unitatea suplimentara de uscare Epson este inclusa ca standard.
      Aceasta imprimanta poate fi folosita intr-un spatiu de birou asigurand o accesibilitate buna, deoarece nu necesita o ventilatie speciala.
      Pentru a reduce si mai mult impactul asupra mediului, precum si facturile la energie, imprimanta are un consum redus de energie si este calificata ENERGY STAR
      Epson SureColor 50610 reprezinta o tentatie irezistibila pentru clientii care vizeaza printare ultrarapida, incarcare usoara a suporturilor de catre o singura persoana, gestionarea suporturilor optimizate automat precum si flexibilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu