joi, 31 ianuarie 2013

Epson revolutioneaza tehnologia de printare "Low Cost"

       Epson va lansa opt noi modele din categoria imprimantelor si multifunctionalelor color si monocrome catre segmentul companiilor mici si mijlocii, precum si utilizatorilor casnici.
       Aceste opt modele aduc inbunatatiri majore si avantaje pe piata de printing cu costuri reduse la volume mari de imprimare. In plus noile modele monocrom folosesc cerneala pigmentata care se usuca rapid si sunt rezistente la apa.
       In ultima perioada Epson si-a concentrat toate resursele catre companiile mici si mijlocii unde a identificat cel mai mare potential de crestere a business-ului oferind echipamente dedicate, cat si solutii de printare.
       Noua gama de imprimante Epson L550, Epson L355 şi Epson L300 cu sistem de reincarcare cu cerneala de la Epson adresate companiilor mici si mijlocii ce ofera costuri reduse la imprimare fara sa sacrifice calitatea imprimarii.
       Modelele M100, M105 si M200 se adreseaza, de asemenea, atat companiilor mici si mijlocii, dar folosesc cerneala pe baza de pigmenti cu uscare rapida si rezistenta la apa. Cantitatea de cerneala initiala permite printarea a 11.000 pagini la un cost foarte scazut.   
       Epson L210 si L110 sunt ideale pentru studentii si pentru persoanele care lucreaza de acasa si care doresc sa mentina preturile de imprimare la un nivel scăzut.
  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu