miercuri, 16 ianuarie 2013

Epson LX-350

     
     Epson este cel mai mare producator de imprimante matriciale din lume, avand o gama de produse ce ofera performante, fiabilitate si durabilitate pentru toate tipurile de hartie. Imprimanta matriciala Epson LX-350 ofera un cost scazut de exploatare de numai cativa eurocenti per 100 pagini printate. Are capacitatea de a lista pana la noua exemplare si o rezistenta in timp a imprimarii fiind o imprimanta economica cu 9 ace pe 80 coloane.
     Mediul de functionare este foarte variat de la incaperii calde pana la depozite unde temperatura in timpul iernii este mai coborata. Se descurca foarte bine si mediul ambient este umed sau cu mult praf.
    Poate imprima pe hartie cu diferite grosimi precum hartie A4, formulare cu multe straturi, carton, hartie continua sau autocopiativa. Epson LX-350 este deosebit de fialbila avand un timp mediu de 10.000 de ore de functionare intre defectari, fiind o imprimanta recomandata pentru birouri, fabrici, intreprinderi la un cost scazut de consumabile si mentenanta.
     Epson LX-350 este caracterizata de toata lumea ca fiind o imprimanta fiabila, consum mic de energie (1,1 W in standby si 27W in functionare), economica ( randament al benzii de 4 milioane de caractere), integrare simpla cu ajutorul interfetei (USB, serial si paralel), design compact (ocupa loc putin intr-un birou).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu